Árak

Egyéni Integrál Gerinctorna

Különböző mozgásformák elegye. Többnyire olyan saját testsúlyos, funkcionális gyakorlatokat végzünk, amik javítják az egyes ízületek mozgékonyságát illetve stabilitását. Nyújtáson, mobilitás - stabilitás javításán, erősítésen és a helytelen mozgásminták korrekcióján van a hangsúly. Segíthetek Neked abban, hogy visszavedd a kontrolt a mozgásod felett, hogy a rosszul rögzült mozgásminták ne gyötörjék tovább ízületeidet, terheljék túl vagy gátolják egyes izmaidat.

60

perc

Ár:

3000 Ft

Érdekel

Integrál Masszázs & Mobilitást Javító Torna

Testrész specifikus kezelés. Ha például a vállöv, lapockakörnyéke fáj, akkor csak azt a területet kezelem, hogy lazítsam az izomzatot és kötőszövetet. Majd átmozgatjuk az érintett izmokat, hogy javítsuk az ízületek mozgékonyságát, hogy a különböző szövetek a helyes mozgás végrehajtását támogassák, ne pedig gátolják. Ha csak masszázst szeretnél, akkor az ár 4000 Ft

60

perc

Ár:

3500 Ft

Érdekel

Állapotfelmérés & bevezető torna

Az állapotfelmérés során ki tudjuk szűrni, hogy vannak-e rossz mozgásmintáid. Sok esetben a rosszul kivitelezett mozdulatok és az izomegyensúly felborulása áll a különböző mozgásszervi fájdalmak hátterében. Ha ez a helyzet , akkor már az első alkalommal elkezdhetjük a korrekciós gyakorlatok segítségével felülírni a rosszul rögzült mozdulatokat és a megfelelő nyújtó, mobilizáló és erősítő gyakorlatok segítségével arra törekszünk, hogy mihamarabb visszaálljon testedben az izomegyensúly, hogy javulni tudjon a testtartásod és ezáltal csökkenjen vagy akár megszűnjön a fájdalomérzeted.

90

perc

Ár:

5000 Ft

Érdekel

Preventív gerinctorna

Csoportos preventív gerinctorna óra SZÜNETEL .

60

perc

60

perc

Ár:

0

Érdekel

Felkeltettük érdeklődésedet?

Lépj velünk kapcsolatba!